IADC-41 @ESOC Darmstadt, Germany

Europe/Paris
H-Conference Centre and Press Centre (ESOC)

H-Conference Centre and Press Centre

ESOC

Holger Krag, Tim Flohrer
Description

ESA cordially invites to the 41st IADC meeting that will take place at ESOC, Darmstadt.

ESA is hosting the 41st IADC meeting at it European Space Operations Centre in Darmstadt, Germany. The meeting will be held from 12 June to 15 June 2023. General information about ESOC is available via a dedicated webpage https://www.esa.int/About_Us/ESOC .

Meeting access is restricted to nominated delegates.

The registration will close on 2nd June, 13:00 hrs. CET.

The pick up of the badges and entrance at the gate on 12.06. will be possible from 08:30.

    • 9:00 AM 10:00 AM
      Registration of Participants(Main gate) 1h Main Gate

      Main Gate

      ESOC

      Registration of Participants(Main gate)

    • 10:00 AM 11:30 AM
      Opening Plenary 1h 30m H-Conference Centre and Press Centre

      H-Conference Centre and Press Centre

      ESOC

      Opening Plenary

    • 11:30 AM 12:00 PM
      Group Photo Session 30m H-Building, Rotunde

      H-Building, Rotunde

      ESOC

      Group Photo Session ( H-Building, Rotunde)

    • 12:00 PM 1:00 PM
      LUNCH BREAK 1h H mezzanine

      H mezzanine

      ESOC

    • 1:00 PM 3:00 PM
      SG Meeting 2h K-112

      K-112

      ESOC

    • 1:00 PM 3:00 PM
      WG -1 Meeting 2h H.I

      H.I

      ESOC

    • 1:00 PM 3:00 PM
      WG -2 Meeting 2h H.II/ III

      H.II/ III

      ESOC

    • 1:00 PM 3:00 PM
      WG -3 Meeting 2h H.IV

      H.IV

      ESOC

    • 1:00 PM 3:00 PM
      WG-4 Meeting 2h H.V /H.VI

      H.V /H.VI

      ESOC

    • 3:00 PM 3:30 PM
      COFFEE BREAK 30m K-112

      K-112

      ESOC

    • 3:00 PM 3:30 PM
      COFFEE BREAK (Foyer, in front of the rooms H.I and H.IV) 30m Foyer, in front of the rooms H.I and H.IV

      Foyer, in front of the rooms H.I and H.IV

      ESOC

    • 3:30 PM 5:00 PM
      SG meeting 1h 30m K-112

      K-112

      ESOC

    • 3:30 PM 5:00 PM
      WG-1 meeting 1h 30m room H.I

      room H.I

      ESOC

    • 3:30 PM 5:00 PM
      WG-2 meeting 1h 30m room H.II/H.III

      room H.II/H.III

      ESOC

    • 3:30 PM 5:00 PM
      WG-3 meeting 1h 30m room H.IV

      room H.IV

      ESOC

    • 3:30 PM 5:00 PM
      WG-4 meeting 1h 30m room H.V/H.VI

      room H.V/H.VI

      ESOC

    • 5:00 PM 5:30 PM
      Optional tour of ESOC 30m ESOC tour

      ESOC tour

      ESOC

    • 5:30 PM 8:00 PM
      Reception in the ESOC Canteen 2h 30m CANTEEN

      CANTEEN

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      SG MEETING 2h Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      WG-1 MEETING 2h Room H.I

      Room H.I

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      WG-2 MEETING 2h Room H.II/H.III

      Room H.II/H.III

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      WG-3 MEETING 2h Room H.IV

      Room H.IV

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      WG-4 MEETING 2h Room H.V/H.VI

      Room H.V/H.VI

      ESOC

    • 10:30 AM 11:00 AM
      COFFEE BREAK (Foyer, in front of the rooms H.I and H.IV ) 30m Foyer, in front of the rooms H.I and H.IV

      Foyer, in front of the rooms H.I and H.IV

      ESOC

    • 10:30 AM 11:00 AM
      COFFEE BREAK (K-112) 30m Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      SG MEETING 2h Room K-112 (ESOC )

      Room K-112

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      WG-1 MEETING 2h Room H.I (ESOC )

      Room H.I

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      WG-2 MEETING 2h Room H.II/H.III (ESOC )

      Room H.II/H.III

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      WG-3 MEETING 2h Room H.IV (ESOC )

      Room H.IV

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      WG-4 MEETING 2h Room H.V/H.VI (ESOC )

      Room H.V/H.VI

      ESOC

    • 1:00 PM 2:00 PM
      LUNCH BREAK 1h H-Mezzanine

      H-Mezzanine

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      SG MEETING 1h 30m Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      WG-1 MEETING 1h 30m Room H.I

      Room H.I

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      WG-2 MEETING 1h 30m Room H.II/ H.III

      Room H.II/ H.III

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      WG-3 MEETING 1h 30m Room H.IV

      Room H.IV

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      WG-4 MEETING 1h 30m Room H.V/ H.VI

      Room H.V/ H.VI

      ESOC

    • 3:30 PM 4:00 PM
      COFFEE BREAK (Foyer, in front of rooms H.I and H.IV) 30m Foyer, in front of rooms H.I and H.IV

      Foyer, in front of rooms H.I and H.IV

      ESOC

    • 3:30 PM 4:00 PM
      COFFEE BREAK (K-112) 30m Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 4:00 PM 5:00 PM
      SG MEETING 1h Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 4:00 PM 5:30 PM
      WG-1 MEETING 1h 30m Room H.I

      Room H.I

      ESOC

    • 4:00 PM 5:30 PM
      WG-2 MEETING 1h 30m Room H.II/ H.III

      Room H.II/ H.III

      ESOC

    • 4:00 PM 5:30 PM
      WG-3 MEETING 1h 30m Room H.IV

      Room H.IV

      ESOC

    • 4:00 PM 5:30 PM
      WG-4 MEETING 1h 30m Room H.V/ H.VI

      Room H.V/ H.VI

      ESOC

    • 5:00 PM 6:00 PM
      REPORT OF WG CHAIRS TO SG 1h Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 5:30 PM 6:00 PM
      TIME FOR NETWORKING 30m
    • 5:30 PM 6:00 PM
      TIME FOR NETWORKING 30m
    • 5:30 PM 6:00 PM
      TIME FOR NETWORKING 30m
    • 5:30 PM 6:00 PM
      TIME FOR NETWORKING 30m
    • 8:30 AM 10:30 AM
      SG MEETING 2h Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      WG-1 MEETING 2h Room H.I

      Room H.I

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      WG-2 MEETING 2h Room H.II / H.III

      Room H.II / H.III

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      WG-3 MEETING 2h Room H.IV

      Room H.IV

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      WG-4 MEETING 2h Room H.V/ H.VI

      Room H.V/ H.VI

      ESOC

    • 10:30 AM 11:00 AM
      COFFEE BREAK 30m Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 10:30 AM 11:00 AM
      COFFEE BREAK (Foyer, in front of H.I and H.IV 30m Room (Foyer, in front of H.I and H.IV

      Room (Foyer, in front of H.I and H.IV

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      SG MEETING 2h Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      WG- 4 MEETING 2h Room H.V/ H.VI

      Room H.V/ H.VI

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      WG-1 MEETING 2h Room H.I

      Room H.I

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      WG-2 MEETING 2h Room H.II/ H.III

      Room H.II/ H.III

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      WG-3 MEETING 2h Room H.IV

      Room H.IV

      ESOC

    • 1:00 PM 2:00 PM
      LUNCH BREAK 1h H-Mezzazine

      H-Mezzazine

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      SG MEETING 1h 30m Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      WG-1 MEETING 1h 30m Room H.I

      Room H.I

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      WG-2 MEETING 1h 30m Room H.II/ H.III

      Room H.II/ H.III

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      WG-3 MEETING 1h 30m Room H.IV

      Room H.IV

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      WG-4 MEETING 1h 30m Room H.V/ HVI

      Room H.V/ HVI

      ESOC

    • 3:30 PM 4:00 PM
      COFFEE BREAK(Foyer, in front of rooms H.I and H.IV 30m Foyer, in front of rooms H.I and H.IV

      Foyer, in front of rooms H.I and H.IV

      ESOC

    • 3:30 PM 4:00 PM
      COFFEE BREAK(K-112) 30m Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 4:00 PM 5:00 PM
      SG MEETING 1h Room K-112 (ESOC )

      Room K-112

      ESOC

    • 4:00 PM 5:30 PM
      WG-1 MEETING 1h 30m Room H.I (ESOC )

      Room H.I

      ESOC

    • 4:00 PM 5:30 PM
      WG-2 MEETING 1h 30m Room H.II/ H.III (ESOC )

      Room H.II/ H.III

      ESOC

    • 4:00 PM 5:30 PM
      WG-3 MEETING 1h 30m Room H.IV (ESOC )

      Room H.IV

      ESOC

    • 4:00 PM 5:30 PM
      WG-4 MEETING 1h 30m Room H.V/ H.VI (ESOC )

      Room H.V/ H.VI

      ESOC

    • 5:00 PM 6:00 PM
      REPORT OF WG CHAIRS TO THE SG 1h Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 5:30 PM 6:00 PM
      TIME FOR NETWORKING 30m Room H.II/ H.III

      Room H.II/ H.III

      ESOC

    • 5:30 PM 6:00 PM
      TIME FOR NETWORKING 30m Room H.I

      Room H.I

      ESOC

    • 5:30 PM 6:00 PM
      TIME FOR NETWORKING 30m Room H.IV

      Room H.IV

      ESOC

    • 5:30 PM 6:00 PM
      TIME FOR NETWORKING 30m Room H.V/ H.VI

      Room H.V/ H.VI

      ESOC

    • 6:00 PM 6:30 PM
      BUS TRANSFER TO IDAC DINNER 30m
    • 6:30 PM 8:30 PM
      DINNER (Schloss Biebrich, Weisbaden) 2h SCHLOSS BIEBRICH

      SCHLOSS BIEBRICH

      Rheingaustraße 140, 65203 Wiesbaden, Germany
    • 8:30 PM 9:00 PM
      BUS TRANSFER BACK TO ESOC 30m
    • 8:30 AM 10:30 AM
      SG MEETING 2h Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      WG-1 MEETING 2h Room H.I

      Room H.I

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      WG-2 MEETING 2h Room H.II/ H.III

      Room H.II/ H.III

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      WG-3 MEETING 2h Room H.IV

      Room H.IV

      ESOC

    • 8:30 AM 10:30 AM
      WG-4 MEETING 2h Room H.V/ H.VI

      Room H.V/ H.VI

      ESOC

    • 10:30 AM 11:00 AM
      COFFEE BREAK 30m Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 10:30 AM 11:00 AM
      COFFEE BREAK(Foyer, in front of rooms H.I and H.IV 30m Foyer, in front of rooms H.I and H.IV

      Foyer, in front of rooms H.I and H.IV

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      SG MEETING 2h Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      WG-1 MEETING 2h Room H.I

      Room H.I

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      WG-2 MEETING 2h Room H.II/ H.III

      Room H.II/ H.III

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      WG-3 MEETING 2h Room H.IV

      Room H.IV

      ESOC

    • 11:00 AM 1:00 PM
      WG-4 MEETING 2h Room H.V/ H.VI

      Room H.V/ H.VI

      ESOC

    • 1:00 PM 2:00 PM
      LUNCH BREAK 1h H-Mezzanine

      H-Mezzanine

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      SG MEETING 1h 30m Room K-112

      Room K-112

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      WG-1 MEETING 1h 30m Room H.I

      Room H.I

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      WG-2 MEETING 1h 30m Room H.II/ H.III

      Room H.II/ H.III

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      WG-3 MEETING 1h 30m Room H.IV

      Room H.IV

      ESOC

    • 2:00 PM 3:30 PM
      WG-4 MEETING 1h 30m Room H.V/ H.VI

      Room H.V/ H.VI

      ESOC

    • 3:30 PM 5:00 PM
      CLOSING PLENARY(PRESS CENTRE) 1h 30m PRESS CENTRE

      PRESS CENTRE

      ESOC